Zsaluzia

Modern árnyékoló, mozgatható, alumínium lamellákkal. Az igényes, időálló kültéri „reluxa”. Napjaink egyik leginkább teret hódító kültéri árnyékolási megoldása.

Megjelenés

Részben esztétikus, egyedi megjelenése teszi érdekessé, másrészt pedig az, hogy szinte ez az egyetlen olyan kompakt megoldás, amellyel a beeső fény átmenet nélküli szabályozására vagyunk képesek.

A lamellák dőlésszögének változtatásával szabályozhatjuk a beáramló fény erősségét. Ha a lamellák zárt állapotba kerülnek, akkor a nyílászáró és a szerkezet között a levegő áramlása minimálisra csökkenthető, ami jobb szigetelést biztosít.

A termék hosszú élettartamát és problémamentes működését a kiváló minőségű, kopásálló alkatrészek garantálják. A lamellák lakkozásának köszönhetően jól tűri az időjárás viszontagságait és tovább tartja meg eredeti színeit.

A magasabb szintű kényelem érdekében a zsaluzia motoros működtetéssel is megrendelhető.

A rendszerek irányítása az egyszerű kapcsolós kiviteltől a szél-fény vezérléssel ellátott, távirányítós kivitelig terjedhet., de akár intelligens otthon vezérléssel is választható.

Ha nagy felületű nyílászárók árnyékolása a cél, akkor válassza a zsaluziát, melyek különlegesen modern megjelenést kölcsönöznek, középületek, iroda és ipari épületek, családi házak számára.

Mikor érdemes a zsaluziát választani?
  • ha az épület esztétikájához és megjelenéséhez ez illeszkedik
  • ha hőszigetelt vakolható tokos megoldás az igény
  • olyan helyiségek elé, ahol a fény finom szabályzása szükséges
  • amennyiben nagy fesztávolságokat kell az árnyékolóval lefedni

Milyen előnyei vannak az Alumark zsaluziáknak?

Lenyűgöző megjelenés 65, 70, 80 és 90 mm széles lamellákkal

Az építészek számára különlegesen modern megjelenést kínál, ugyanakkor biztosítja otthonunk kényelmének kialakítását. A lamellák C, S vagy Z formában érhetők el. Utóbbi alkalmassá teszi a helyiség majdnem teljes besötétítését is.

Széles alkalmazási lehetőség

Ideális megoldás mind családi házak, mind középületek, kórházak, iroda és ipari épületek számára.

Hosszú élettartam

A különösen hosszú élettartam zálogai a polyurethan-polyamid lakkal kezelt lamellák, a kéderből gyártott létra, és a vezető szál, mely speciális kopásálló anyagból készül.

Egyedi fényerősség szabályozás

A lamellák mozgathatóságának köszönhetően maximálisan szabályozhatjuk a fényerősséget. Az elért védelem értéke összehasonlíthatatlanul nagyobb, mint a belső árnyékolóké. A példák bizonyítják, hogy a külső árnyékolók hatásfoka és felhasználhatósága egyaránt jobb napfény elleni védelmet biztosít.

Magasszintű szigetelés

Z lamella esetén- formájának köszönhetően- a zsaluzia szorosan záródik, ami miatt az ablak és a szerkezet között a levegő áramlása minimálisra csökkenthető.

Zajvédelem

A hajlított formájú lamellák és a kerekített gumival bélelt vezető sínek nagy mértékben kiszűrik a szél és más környezet okozta hanghatásokat.

Automatizálás - kényelem felsőfokon

Nagyobb kényelem érdekében a zsaluzia motoros kivitelben is rendelhető, melyet a szerkezetbe építünk be, de akár intelligens otthon központi vezérléssel távolról is működtethető. Az energiatakarékosság maximalizálásának érdekében minden esetben érdemes érzékelőket integrálni a rendszerbe (szél-, fény-, és esőérzékelők, illetve ezek

A lamellák minősége

A polyurethan-polyamid lakkozási eljárás alkalmazása a hagyományos lakkokkal szemben számos előnyt biztosít: jól tűri az időjárás viszontagságait és sokkal tovább tartja meg az eredeti színeket.

Ajánlott kiegészítők:

Tegye még kényelmesebbé otthonát! Válasszon nyílászárójához, árnyékolójához kiegészítő automatikát és távirányítóval vezérelhet mindent a fotel kényelméből! Találja meg a megfelelő vezérlést, mellyel redőnyét, szalagfüggönyét, vagy bármely mozgatható árnyékolóját irányíthatja könnyedén!

Tovább a vezérlésekhez