Zsalugáterek

Tegye valóban stílusossá épületét alumínium zsalugáterekkel!

Ha Ön mediterrán hangulatú, klasszikus kültéri árnyékolási megoldást keres hosszútávra, akkor válassza a prémium kategóriás alumínium zsalugátert!

Cégünk kizárólag alumínium zsalugáterek fogalmazásával foglalkozik.

Ha Ön szeretné házát, épületét kívülről árnyékolóval ellátni, de stílusossá is tenni egyben, akkor a zsalugáter erre kiválóan alkalmas. A zsalugáterek már évszázadok óta használt és népszerű árnyékolók, amelyek nemcsak praktikusak, de öltöztetik is az épületet.

A zsalugáter alkalmazásával visszahozhatók a régi idők emlékei, és ma már modern formában igazi kuriózummá tehető az épület. A zsalugáterek a mediterrán életérzést hozzák be életterünkbe.

A látványos megjelenésük mellett funkcionalitásuk sem utolsó. Árnyékolási hatékonyságuk messze a legjobb a külső árnyékolók közül. A forró nyári napfényt igen hatékonyan tartja távol az épülettől. A zsalugáterek bármilyen nyílászáróra is utólag felszerelhetők, ezért méltán kedvelt árnyékolók.

Az alumínium zsalugáter előnyei:

Az alumínium zsalugáterek időtállóbbak,

minimális karbantartást igényelnek,

nem szívja ki a nap,

nem deformálódik,

nem kell festegetni.

Az alábbi zsalugáter típusok közül választhat:

Fix lamellás zsalugáter
Fix lamellás

Zsalugáter lamellái fixen vannak rögzítve a szárnyakhoz, dőlésszögük nem változtatható. Hőszigetelő tulajdonságuk elmarad a mozgatható lamellás kivitelétől. Általában olyan épületek esetén alkalmazzák, ahol az árnyékolástechnikánál nagyobb szerepet kap a dekoráció.

Mozgatható lamellás zsalugáter
Mozgatható lamellás

A mozgatható lamellás zsalugáter lamellái könnyen mozgathatók, és a megfelelő állásba állítva optimalizálható a beengedni kívánt fény mennyisége. A zsalugáter lamellái egy fémrúddal vannak összekötve és ennek mozgatásával az összes lamella egyszerre azonos dőlésszögbe elmozdítható. A lamellák dőlésszögének változtatásával érhetjük el a kívánt fényviszonyokat.

Ajánlott kiegészítők:

Tegye még kényelmesebbé otthonát! Válasszon nyílászárójához, árnyékolójához kiegészítő automatikát és távirányítóval vezérelhet mindent a fotel kényelméből! Találja meg a megfelelő vezérlést, mellyel redőnyét, szalagfüggönyét, vagy bármely mozgatható árnyékolóját irányíthatja könnyedén!

Tovább a vezérlésekhez