Ablakaink

Otthonunk hangulatában meghatározó szerepe van a nyílászáróknak. Természetesen a hőszigetelés szempontjából is fontos az, hogy milyenek az ajtók és az ablakok. A fa ablakok előnyös választásnak bizonyulnak a belső terek hangulata miatt is, hiszen egyediségük és szépségük utánozhatatlan. Műanyag ablakaink kedvező áron és akár fa utánzatú fóliával, egyedi színben is rendelhetőek. Az alumínium sok szempontból ideális megoldást jelenthet, elsősorban az élettartamot és a stabilitást tekintve, azonban ez a legköltségesebb nyílászáró fajta.

Fa nyílászárók

Annak köszönhetően, hogy mindegyik nyílászárón látható marad a fa erezete, a fa ablakok teljes mértékben egyediek. Sokkal látványosabbak a műanyag nyílászáróknál és természetközelibbé is varázsolják otthonát, így nagyban hozzájárulnak a belső terek nyugodtságához. A fa érintésre is kellemesebb, hiszen meleg tapintású, egyáltalán nem rideg. Sokan azért ijednek meg a fa ablakok választásától, mert ahhoz, hogy hosszú élettartamúak legyenek, igényelnek némi ápolást. Ez azonban nagyon egyszerű és nem igényel semmilyen speciális eszközt, sem túl sok időt, csupán a megfelelő ápoló szerrel kell áttörölgetni a felületet.

A fa ablakról az is elmondható, amellett, hogy rengeteg előnye van a műanyag nyílászárókkal szemben, hogy több évszázados múltja van az emberrel. Lévén, hogy a fa, mint természetes nyersanyag, kezdettől fogva hozzáférhető volt az emberiség számára, mi pedig előszeretettel használtuk fel házaink, lakóövezetünk kicsinosítására, komfortosabbá tételére.

Miért érdemes fa nyílászárót választani?
  • A fa ablakok szépsége páratlan!

Műanyag nyílászárók

A minőségi nyílászárók olyan alapvető kiegészítői a lakásnak, melyekkel sokat tehetünk az otthoni komfortos körülményekért, mindezt úgy, hogy ne kelljen mélyen a pénztárcába nyúlni. A választásnál meg kell fontolni mindazt, ami egy nyílászárót kiválóvá tesz, és ennek fényében dönteni: alapanyaga, ár-érték aránya, pozitív tulajdonságai alapján.

A műanyag ablakok tudják azt, amire mindenkinek szüksége van ahhoz, hogy elégedett lehessen. Műanyag nyílászárók használatával végre megismerheti, milyen az, amikor nem párásodik az ablak, amikor nem érzi a huzatot az ablak előtt állva. Műanyag ablakokkal lemondhat az állandó bosszankodásról, ami a magas fűtésszámlával jár, és nem kell rendszeresen szakembereket sem hívnia. Végre olyan lehet a lakás, mint amilyennek lennie kell: meleg, száraz, huzatmentes, gazdaságos és komfortos.

Mikor és hol előnyös a műanyag nyílászáró?
  • Átlagon felüli minőségű termékek

Aluminium nyílászárók

Az alumínium ablakokkal évtizedekre tervezhet, mivel rendkívól hosszú élettartamuknak köszönhetően szinte semmilyen deformálódással, vagy anyagfáradással nem kell számolnia.

Kiváló stabiltás és pontos illeszkedés jellemzi ezeket és a tartós igénybevétel sem jelent gondot. Az alumínium magas hőre vagy extrém hidegre, illetve fényre sem érzékeny.

Ezek a megoldások viszont már nagyon megdobják az árat. Ugyanez igaz a külső megjelenésre is, mert az egyszerűbb alumínium profilok bizony igencsak ipari jellegűek, ami miatt lakóépületekre kevésbé használják őket.

Miért jó választás az alumínium?
  • Professzionális könnyedség