Bejárati ajtóink

  • Nem záródik jól a bejárati ajtó?
  • Sok kellemetlenséget okoz, mert régi, elavult?
  • Netán most tervezi saját otthona kialakítását, és még nem választotta ki a megfelelő bejárati ajtót?

Senki nem szeret pazarolni, bizonyára Ön is igyekszik az otthonát költséghatékonyan fenntartani. A rosszul záródó ajtókon keresztül elszivárgott meleg miatt nagy összegek felesleges kiadására kerülhet sor. A hőszigetelés hiánya mellett a hangszigetelést tekintve is merülhetnek fel problémák, főként ha zajos környéken él. Mindezek mellett pedig biztos, hogy az Ön számára is nagyon fontos a biztonság, amiért szintén sokat tehet a kiváló minőségű ablakok és ajtók használatával.

Bejárati ajtó kínálatunk fajta szerint

Cégünk bejárati ajtó kínálatának tekintetében is hatalmas választékkal bír. Először is különböztessünk meg fa és műanyag bejárati ajtókat.

A fa természetközelisége melegséget, békét, nyugalmat sugall, de mindemellett biztonságérzetünk is megerősödik. A bejárati ajtók ár tekintetében magasabb kategóriát képviselnek, hiszen az alapanyag megmunkálása, alapozása nemcsak időt és emberi energiát igényel, hanem csúcsminőségű asztalosipari gépeket, berendezéseket.

Cégünk saját gyártásban foglalkozik ezzel a termékcsoporttal. Egyedi méretben és elképzelés szerint készíti el Önnek a kiváló minőségű fa bejárati ajtaját. Az alapanyagot tekintve a bejárati ajtó alap esetben borovi fenyőből készül.

Kérheti felületkezelten, vagy natúr kivitelben, választhat számos formációban, üvegezési opcióval, hevederzárral, vagy anélkül. Üvegezett ajtóink is maximális hőszigetelési képességekkel rendelkeznek.

Ha műanyag nyílászárók beépítése mellett dönt, komfortos, nyugodt és biztonságos környezetet alakíthat ki, ahol minden külső tényezőtől függetlenül jól érezheti magát!

  • Kiváló hő- és hangszigetelő képességgel rendelkeznek.
  • Kitűnő az ár-érték arányuk.
  • Rendkívül egyszerű a karbantartásuk.
  • Hosszú élettartamúak.
  • Környezetbarát megoldást nyújtanak.

A műanyag nyílászárók változatos színekben elérhetők, és többféle fóliázással is megrendelhetőek, így olyan terméket választhat, ami a leginkább megfelel az elképzeléseinek. Ha szeretné tartós, esztétika szempontjából is kifogástalan műanyag nyílászárókkal növelni az ingatlan értékét, fontos profi szakemberek segítségét kérni.

Rövid időn belül vehet át magas minőségű, időtálló műanyag nyílászárókat cégünktől. Széles színválaszték áll a rendelkezésére, így olyan termékeket vásárolhat, amelyek tükrözik az egyéni stílusát, és illenek az adott ingatlan megjelenéséhez. Kedvező áron kínálunk német technológiával gyártott szerkezeteket, amelyek akár fa utánzatú fóliával, vagy fémhatású színben is megrendelhetőek.

Fa bejárati ajtók
Fa bejárati ajtók
További információ
Műanyag bejárati ajtók
Műanyag bejárati ajtók
További információ
Alumínium ajtók
Alumínium ajtók
További információ