Árnyékolás

Tekintsen bele az árnyékolástechnika világába!

Termékeinkkel széleskörű választékot nyújtunk meglévő és új ügyfeleink számára.

Cégünknél megtalálható Sávrolók, Reluxák, Pliszé Szúnyoghálók Nyílászáróra építhető redőnyök, Roletták, Áthideló helyére építhető redőnyök, Műanyag, alumínium redőnyrendszerek, Teraszárnyékolók, Zipzáras terasz árnyékolók, Szalagfüggönyök, zsaluziák. Termékeink nagy része motoros működtetéssel is kérhető.

Miért fontos a jó árnyékolás?

Nyáron nő a napsütéses órák száma, mely csökkenti komfortérzetünket a pihenés során, és ezzel együtt a hőmérséklet is jócskán magasabb lesz, mely szintén kevéssé kényelmes körülményeket teremt otthonunkban. A komfortosabb környezetet különféle árnyékolástechnikai eszközök használatával teremthetjük meg.

Külső és belső árnyékolók, illetve az azokhoz tartozó kiegészítők több verzióját is használhatjuk, hogy kirekesszük a napfényt. A beltéri árnyékolók között olyan eszközök kapnak helyet, mint a hagyományos reluxa, a szalagfüggöny vagy a zsaluzia. Ezek könnyűek, praktikusak, egyszerű a kezelésük, és számtalan színben elérhetőek. A redőny különféle változatai olyan kültéri árnyékolók, melyek alapvető funkciójukon túl szerepet játszanak a hőszigetelésben és biztonságot is nyújtanak.

Tekintse meg az általunk kínált lehetőségeket, és gondoskodjon Ön is az igazán komfortos otthonról modern árnyékolástechnikai eszközökkel! Nálunk garantáltan megtalálja az ideális terméket!

Redőnyök
Redőnyök

Bővebben
Zsaluzia
Zsaluzia

Bővebben
Zsalugáterek
Zsalugáterek

Bővebben
Szúnyoghálók
Szúnyoghálók

Bővebben
Zipzáras textilárnyékolók
Zipzáras textilárnyékolók

Bővebben
Terasz árnyékolók
Terasz árnyékolók

Bővebben