Aluminium ablakok

PROFESSZIONÁLIS KÖNNYEDSÉG

Az alumínium sok szempontból ideális megoldást jelenthet, elsősorban az élettartamot és a stabilitást tekintve. Az elérhető áron kínált alumínium ablakok azonban különleges műszaki megoldások nélkül nem felelnek meg a kor hőszigetelési követelményeinek.

Ezek a megoldások viszont már nagyon megdobják az árat. Ugyanez igaz a külső megjelenésre is, mert az egyszerűbb alumínium profilok bizony igencsak ipari jellegűek, ami miatt lakóépületekre kevésbé használják őket.

MIÉRT VÁLASSZUNK ALUMÍNIUM ABLAKOT?

Az alumínium ablakokkal évtizedekre tervezhet, mivel rendkívól hosszú élettartamuknak köszönhetően szinte semmilyen deformálódással, vagy anyagfáradással nem kell számolnia.

Kiváló stabiltás és pontos illeszkedés jellemzi ezeket és a tartós igénybevétel sem jelent gondot. Az alumínium magas hőre vagy extrém hidegre, illetve fényre sem érzékeny.

Ezek a megoldások viszont már nagyon megdobják az árat. Ugyanez igaz a külső megjelenésre is, mert az egyszerűbb alumínium profilok bizony igencsak ipari jellegűek, ami miatt lakóépületekre kevésbé használják őket.

Ablak profiljaink
SP i, SP I+
SP i, SP I+

Emeltszintű hőszigetelési jellemzőkkel rendelkező ablakok, ajtók és portálok gyártására kifejlesztett rendszer.
A fokozott hőszigetelést a hőszigetelő stégek közé, valamint az üveg köré behúzott kiegészítő betétek alkalmazása teszi lehetővé, ami a keresztmetszet hőátbocsátási tényezőjét 0,2-0,4W/m2K értékűre javítja.
Az IP és IP i+ rendszerek felhasználásával készült szerkezetek a gyakorlatban bevált, széleskörűen alkalmazható és nagyra értékelt SUPERIAL rendszer szerkezeti megoldásaira alapoznak.

Thermoline
SP SU

Az SP SU hőhídmentes rendszert rejtett, kívülről nem látható szárnyú ablakok gyártásához ajánlott alkalmazni. A célszerűen kialakított tokprofil teljes mélységében befogadja a szárnyat. A rejtett szárnyú rendszert az alumínium - üveg nyílászárók tervezését végző építészek azért részesítik előnyben, mert lehetőséget nyújt az ablakok ,,elrejtésére" a homlokzaton

SP OUT (Superial Outward)
SP OUT (Superial Outward)

Kifelé bukó vagy kifelé nyíló ablakok gyártása céljából kifejlesztett rendszer. A SUPRIAL OUT ablakok szárnyának és tokjának bels síkja egybeesik.A kifelé mozgó ablakszárny lehetvé teszi az épület belsőterének teljes kihasználását. Rendelhető változatok:.

SP OUT i – az üvegtábla kerülete mentén az üveg és a profil közé kiegészítő betét kerül.
SP OUT i+ – kiegészítő betét kerül a hőszigetelő stégek közé is.

SP 800
SP 800

Emeltszintű hőszigetelési jellemzőkkel rendelkező ajtók gyártásához kifejlesztett háromkamrás rendszer.

SP 800 i
SP 800 i+

A fokozott hőszigetelést a hőszigetelő stégek közé, valamint az üveg köré behúzott kiegészítő betétek alkalmazása tesziehetővéami a keresztmetszet hőátbocsátási tényezője 0,2-0,4 W/m²K értékűre javítja

Kapcsolódó anyagok:

Redőnyök

Zsalugáterek

Szúnyoghálók