Pliszé szúnyogháló

A legnépszerűbb, modern rovarháló

Pliszé szúnyoghálónk az egyik legpraktikusabb szúnyoghálónk. Mozgatása függőlegesen vagy vizszintesen történhet illetve bárhol megállítható. Szerkezete minimális helyen elfér. Zsinórós szerkezete miatt működtetése rendkívül halk.

Ma már a legkedveltebb rovarháló

Ma már egyre nagyobb népszerűségnek örvend a hagyományos rovarhálóval szemben a pliszé szúnyogháló, mely nevét a háló plisszírozott kialakításáról kapta. Térhódításának legfőbb oka, hogy igényeink is egyre inkább nőnek. Szeretnénk élvezni a szabad kilátást, a manapság közkedvelt hatalmas üvegajtókat szeretnénk rovarbiztossá tenni, miközben stílusos megoldást keresünk. A praktikussági szempontokat sem szeretnénk háttérbe szorítani, mint a strapabíróság, könnyű karbantartás, csendes és gördülékeny működés. Ezért megszületett a pliszé szúnyogháló rendszer, mely az Ön igényeihez igazodva lett kifejlesztve.

Hatalmas terekre, ajtókra, ablakokra

A pliszé mind ablakokra, mind ajtókra tökéletes megoldás. A rendszerrel akár hatalmas méretű nyílászárók szúnyoghálóval történő ellátása is megoldható. Maximális szélessége egy oldalra történő működtetés esetén 3,5 méter, kétoldali működtetés esetén ez a szélesség akár megduplázható.

A rendszer mind kávába, mind L profil segítségével, keretre történő szerelést tesz lehetővé. Mivel a szerkezet teljes vastagsága 25 mm, így akár zsalugáterek, vagy vasrácsok közé is tökéletesen szerelhető. A szúnyogháló bárhol megállítható, így fix szárnnyal ellátott nyílászáróra is ideális megoldás.

A háló zárólécébe mágnes kerül így minden esetben tökéletesen záródik a szerkezet. Könnyű mozgathatóságának köszönhetően gyerekek is könnyen tudják működtetni.

Melyek a pliszé szúnyogháló előnyei?
  • Nagyméretű felületek lefedésére alkalmas.
  • Könnyű működtetés, akár gyerekek is egyszerűen kezelik.
  • Használata során bárhol megállítható.
  • Keskeny, diszkrét profilvastagság (25 mm).
  • Kávába és keretre (L profil segítségével) szerelhető.
  • Bármilyen nyílászáró típusra felrögzíthető.
  • A harmonikaszerűen záródó hálónak köszönhetően kevés a helyigény.
  • Vízszintes és függőleges mozgatással is rendelhető.
  • Kiemelő kerettel redőny mögé is felszerelhető.
  • Nem zavar a kilátásban.

További lehetőségek:

PLISZÉ SZÚNYOGHÁLÓ

Harmonikaszerűen záródó, dekoratív rovarháló. Ajtók, teraszok lefedésére kitűnő megoldás, de ablakra is választható. Könnyen mozgatható, bárhol megállítható, nem zavar a kilátásban. A rendszerrel akár hatalmas méretű nyílászárók szúnyoghálóval történő ellátása is megoldható.

Maximális szélesség, egy oldalra történő működtetés esetén 3,5 méter, kétoldali működtetés esetén a szélesség akár megduplázható. Klasszikus hálóval rendelhető. Redőnnyel és zsaluziával is kombinálható.

Gyárunkban készített eredeti zsinóros pliszé szúnyogháló alapanyagainak gyártója az olaszországi DFM cég. A DFM fejlesztette ki a zsinóros vezetésű pliszé szúnyoghálót a világon elsőként. A folyamatos technológiai fejlesztéseknek és innovációnak köszönhetően rendszerünk mai napig ágazatvezető, a legjobb minőségű termék!

FIX SZÚNYOGHÁLÓ

Nyílászárók, nyílások fix szúnyoghálóval történő ellátásának egyszerű megoldása. Csak olyan helyen lehet alkalmazni, ahol kívülről megközelíthető a nyílászáró. Stabil, erős keretszerkezet, rejtett sarokelemekkel. Rögzítése kívűlről történik, előre elkészített furatokkal, melyet úgy készítsük el, hogy a profil teljes vastagságát fúrjuk 4 mm vastag fúrószárral, majd a külső oldalon 8-as furatra bővítjük a furatot. Alkalmazhatunk lépcsős kialakítású fúrószárat, így egy művelettel elvégezhetjük a fúrási műveletet. Csavarozáshoz ajánlott lencsefejű csavart alkalmazni. Behajtásukat követően a külső oldalon lévő 8-as lyukak takaró kupakot helyezünk.

MOBIL SZÚNYOGHÁLÓ

A mobil szúnyogháló rendszer az önálló alumínium tokszerkezetének és lefutójának köszönhetően exkluzív megjelenést és biztonságot nyújt a rovarok ellen. Az általunk gyártott szúnyogháló rendszerekhez hasonlóan, ez a termék is üvegszál alapú, UV stabil hálóval készül, mely kiváló minőséget és hosszú élettartamot biztosít. A rendszer, épületének minden nyílászárójára telepíthető, ablakokra és ajtókra egyaránt. A lefutó sínben történő mozgást a szúnyogháló függőleges és vízszintes irányba végezheti.

ZSANÉROS SZÚNYOGHÁLÓ

A zsanéros szúnyogháló egyszerre ötvözi a fix szúnyoghálók praktikumát és a mobil szúnyoghálók exkluzív megjelenést. Az erős alumínium profilba feszített, üvegszál alapú háló felhasználásával, kiváló minőség és hosszú élettartam biztosítható. Válasszon épületéhez bármilyen nyíló-, vagy tolóajtó rendszert, minden típushoz kínálunk megoldást.